joi, 26 iulie 2012

Un pahar in cinstea ta

Frate credeam ca te-am gasit pe Tumblr, la ce idei aveai copila fara minte ce esti, dar defapt te-am gasit doar la etajul unu in acelasi stupid bloc in care stau si eu, nu credeam ca am sa vad un copil mai retardat, dar specimene gasesti la tot pasul deci tu nu esti ceva raritate, nu-ti face griji insa, nu te jignesc desi ar parea ca asta fac, defapt te admir, cred ca doar cu tine as putea rade in halu in care o fac chiar daca ne despart vreo doua etaje, cum sa uit bre cum stateam amandoua pe balcon  si povesteam intermediar, asa prin avioane de hartie, care bineinteles veneau de sus de la mine. Am o tinta grozava, avionul porneste si ajunge direct jos:))), sau cum sa uit avionul care ti-a aterizat direct in cap , pfaaa cred ca ti-am facut o leziune atunci ca nu prea mai esti normala de atunci, da nici ca-mi pasa ca nu esti, conteaza?..Neahhh..
Fat-o si cum sa uit ce zi e aziiii, e ziua taaaaa!!!! Asa ca postarea ti-o dedic, nu pentru ca razi intr-una si uneori ma molipsesc de la tine, nici pentru ca fumezi ca o locomotiva batrana, sau ca golesti energizantul meu "din greseala" sau ca bethman ti-a facut o vizita la patru noaptea si ca te-ai gandit sa ma suni sa-mi spui:)), firear de telefon, ora patru , si pe the bethman:P , Ci ti-o dedic ca esti cea mai grozava persoana pe care am intalnit-o , cea mai atenta persoana desi nu pari, cea mai de treaba fiinta existenta, si unaa care mereu am sa o consider o prietena Buna:D .
ASA ca asta <------bine nu doar asta, Ci TOATA ASTA, ti-o dedic tie:D
[P.S. Daca aveti prieteni amintitile cat de importanti sunt pentru voi , pentru ca ei sunt acolo cand va e greu, cad radeti , cand glumiti cand lacrimile curg siroaie si chiar si cand nu sunt acolo, tot sunt sufleteste]

4 comentarii:

  1. Am o prietenă asemănătoare descrierii tale :))
    La mulți ani ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hehe, stiu cum e , fiecare prieten are ceva in felul lui acolo , ceva aparte:D
      Am sai transmit urarea ta:D

      Ștergere