joi, 4 iulie 2013

Un vis frumos

Nu regret momentele cu el, au fost cele mai frumoase amintiri , inca de la primul sarut , prima imbratisare, am sa mi le amintesc pe toate , A fost prima mea iubire , si sincer persoana care chiar am iubito, si inca o iubesc, insa stiti cum se spune, nu totul e facut sa dureze, iar atunci cand sentimentele vin din partea unei singure persoane nu se poate numi dragoste. a fost scurt dar nu regret nimic, simt  ca doare, dar e normal sa doara, voi trai cu regretul ca nu am reusit sa-l fac sa aiba incredere in mine, sau sa isi doreasca sa fim impreuna mai mult timp, am sa regret ca nu eu sunt fata pentru care el ar lupta sa o pastreze langa el. Dar nu am sa regret amintirile, le voi pastra in inima mea, imi voi aminti ochii lui albastrii mereu, atingerea lui plapanda si tachinarile jucause, imi voi aminti cum ma simteam in bratele lui si de zambetul sau mereu. Doar momentele alea vreau sa ramana in rest vreau sa ma vindec , vreau sa-mi cant spre vindecare si sa adorm fara el in gand, pentru ca stiu ca el nu se va gandi la mine, desi eu mi-as dori enorm ca macar odata el sa-mi spuna ce simte si ce-i trece prin cap. As vrea sa nu vrea sa ma piarda, dar stiu prea bine ca el nu e genul care sa se ataseze. Asa ca degeaba am sa sper.

2 comentarii:

  1. Exact ! Amintirile alea vor ramane mereu acolo in capusorul tau si in inima ta..Nu poti sterge asa cu buretele,oricand si orice.Poate nu a fost cel potrivit..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma aici ai dreptate, inca doare si va durea un timp, insa imi acord timpul meu pentru vindecare, sper sa reusesc, insa nu vreau sa-l uit, vreau doar sa ma vindec:)

    RăspundețiȘtergere