sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Am sa

Inchin in cinstea ta, dupa multe pahare si o suta de ganduri, si multe minciuni care nu au schimbat nimic decat pe tine. Am sa dau mana cu paharul, dar doar de data asta ca sa las inima sa valseze cu mintea. Am spus adio si credeam ca vei spune nu, dar tot ce ai putut spune a fost o simpla scuza. Ca de obicei, am fost o marioneta si tu te-ai jucat cu ea. Au insemnat ceva toate momentele cu mine? A fost ceva adevarat? Te rog cu acest ultim pahar sa-mi spui adevarul caci am sa ti-l dedic, tu mincinos notoriu. A fost placut sa vezi cum ma tot adancesc in persoana ta doar ca sa iti alini plictiseala? Ai vrut un an sa te distrezi, ei bine sper ca te-ai distrat, ca a fost amuzant.
Aproape ai reusit sa minti si sufletul asta batran , da nu am sa mint, aproape te-am crezut , am crezut cand spuneai ca iti pasa, ca vrei sa ma vezi si sa ma strangi in brate. Dar tu cum ai dat de un hop te-ai si impiedicat, nu te-ai ascuns asa de bine , jocul nu l-ai castigat.
Acum inchin adio , te pup eu te-am lasat. Eu am sa fiu tot bine , in cateva zile rana se va vindeca. Caci imbatata de amorul tau , pot sa spun ca m-am lasat . Sunt treaza acum si ficatul mi-e curat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu