duminică, 9 iulie 2017

Am mers pe acelasi drum

In unele zile desii e soarele pe cer , in tine e tot ploaie, si cad si se astern pe jos ,lacrimi siroie. Te simti mai obosit ca ieri si vrei sa tipi caci nu mai poti, tie dor parca de orbi si prosti, caci ei macar nu stiu ce zici si poti. 
In tine zace o furtuna, cu tot tacamul , ba chiar si vant, si sufla praful de pe pamant , si il arunca ca pe-un gand . Si se asterne linistit, peste al tau trecut. Tu ai mai fost pe-acolo de curand , ca iti era dor de-un moment. Oare iti suna cunoscut ? Il sti atat de bine, stateati cu mainile imbratisate intr-un pat flamand , si va zambeati  si va priveati. Si povesteati despre-aventuri, si despre drumuri lungi, caci voi stiati de la inceput , unde drumurile duc, si-ai vrut sa minti, dar ai vrut sa crezi ...dar sti prea bine ca unde nimic nu-i nu ai nici ce sa creezi. Ai vrut sa sti...ai vrut sa crezi...dar ai stiut inainte sa vizualizezi , "Astea's doar vise"....nimic real. Caci noi dragule nu am fost niciodata reali. Eram doi mincinosi cu multe vise , si ne minteam de mult cu sperante de mult stinse. 

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere