luni, 8 august 2011

Cauta-ma printre stele

Nu plange , lacrimile nu vor schimba nimic, totul va ramane la fel, la fel de nesemnificativ, la fel de  gol. Cui ii pasa, poate nimanui, sau poate...Nu...pe cine pacalesc....Nu le-a pasat  cand au murit atatia, si sa le para rau pentru pierderea unui suflet...in comparatie cu 1000 unul e putin.
Da cui ii pasa...?....Ei bine mie imi pasa, Fiecare om are valoarea lui, fiecare conteaza, chiar daca nu putem sal aducem inapoi , chiar daca persoana aia nu era perfecta pentru toti, pentru unii era mai mult decat perfecta.
Dar ce  e si perfectiunea asta, din ce in ce mai multi oameni cauta perfectiunea in orice, haina perfecta, zambetul perfect,corpul perfect, parul perfect,... persoana perfecta.Va dati seama cat de  superficiali suntem?...Lumea isi pierde incetul cu incetul valoarea oar pentru ca viseaza la ceva ce pare absolut perfect, in loc sa priveasca in amanunt, si sa descopere ca micile imperfectiuni  sunt uneori cele mai frumoase lucruri.
      Ce conteaza daca nu avem zambetul perfect, sau nu purtam haina perfecta, sau nu ne purtam perfect, oare cum ar fi societatea perfecta? Ar fi trist...Pentru ca intro societate perfecta totul ar fi la fel, iar intrun sfarsit am claca, neam plictisi de acelasi lucruri, aceleasi chipuri perfecte, aceasi perfectiune.
        In loc sa cautam perfectiunea in orice, eu zic sa acceptam si micile imperfectiuni, uite , ca sati dovedesc ca cea ce spun are logica, Te Provoc! Te provoc ca macar pentru o zi sa uiti tot ce ti sa spus pana acum si fa o plimbare , Uita-te in jurul tau  la ceilalti, Te provoc sa nu judeci din prima, ci sa te uiti la chipurile lor, ai sa vezi ca fiecare e frumos in felul lui, Fiecare zambet e la fel e frumos, pentru ca impartaseste acelasi sentiment.!..


5 comentarii: