sâmbătă, 14 iulie 2012

Mie dor de tine





      Ieri, azi poate chiar si maine, poate nu acum , poate mai tarziu, mereu gasesc un moment dulce in care sa-ti savurez amintirea-ti dulce. A devenit micul meu drog zilnic, uneori dulce ca mierea la prima degustare, apoi intepetoare asemeni visinei copte si aramate dar totusi acida.
    Parca a trecut un an, si totusi a trecut abia o luna de cand nu te-am vazut, nu am zarit cerul din ochii tai, nu am mai creat imaginea perfectra a marii doar uitandu-ma la ei. Ciudat cum o persoana poate da nastere atator senzatii si iti permite creerea atator imagini in capul tau, dar uite ca s-a intamplat.
      Dragul meu dor, daca as putea te-as lua bucatica cu bucatica si te-as aduna intr-o sticla , as pune dopul si te-as trimite pe mare, cine stie poate ai ajunge la destinatie candva, poate nu maine, poate nu luna aceasta, nu atunci, sau poate prea tarziu, dar pana la urma tot vei ajunge undeva, iar cand te va gasi  poate va simti si el sentimentele care ma incearca pe mine.
    Nui ciudat oare cum noua sentimentul asta nu ne da pace iar, probabil celelilalte 'parti' a povesti probabil nici nu-i pasa?
 Probabil, daca am avea un banut pentru fiecare data cand persoana acea s-a gandit la noi nu am reusi sa strangem nici macar cat sa cumparam o acadea, sau am reusi oare?...probabil... dar mereu stam pe ganduri, si lasam ca ele sa ne impunga ca niste ace in suflet, stam si pierdem timp pretios care chiar daca nu observam, TRECE, iar grijile uneori sunt degeaba, si totusi noi ne lasam prada lor.
Eu una m-am saturat sa imi fac  griji, sa imi fie dor, sa sper si sa uit ca e vacanta si ca trebuie sa ma distrez, asa ca las totul deoparte, imi iau aripile si zbor spre o noua aventura , ca so adaug pe lista de "ce-am facut asta vara" , va sfatuiesc sa faceti si voi asta, e amuzant, acordativa timpul necesar voua iar apoi savurati putin si din amintirea lui/ei. Va fi mult mai dulce.:P

4 comentarii:

  1. Cât aș vrea să pot face asta .. :o3
    Ai scris superb ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc, sincer si eu as vrea uneori ,
      Cateodata imi reuseste alteori nu prea:))

      Ștergere
  2. Uneori dorul vine subtirel, de nici nu-l bagi de scama. Dorul are uneori o violenta care da celui ajuns de el sentimentul ca se sfarseste sub forta lui. Nici un gand nu poate scoate sufletul de sub obsesia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai perfecta dreptate, chiar e greu sa-i rezisti :-<, si face sa te simti atat de nesigur si fragil....

      Ștergere