marți, 3 iulie 2012

Te Iubesc sti?





        Poate nu vrei sa crezi ca esti tu, poate ai vrea sa fi tu , dar ti-e prea frica sa recunosti. Mereu tremur la vederea ta, surasul tau, ochii tai albastri.
       Imi place sa vorbesc cu tine, daca as putea as opri timpul  sa putem vorbi nonstop, dar probabil doar prostuta de mine isi doreste asta. Vorbesti atat de frumos cu mine incat uneori ma intreb daca tie chiar iti pasa de persoana mea sau nu? Nu stiu sigur, probabil imi va trebui o viata sa realizez, sau poate doar trei cuvinte , dar ... mie teama sa le rostesc, imi este frica de raspunsul tau, uneori simt ca vrei sa ma eviti, ca nu vrei sa auzi cea ce am sa-ti spun, iar apoi spui cuvintele potrivite ca sa ma faci  sa ma simt bine, sa simt ca iti pasa , iar asta doare intr-un fel, pentru ca sunt atat de confuza.
Suntem la fel , uneori chiar gandim la fel, si e atat de amuzant cand realizam asta, parca soarta ne vrea impreuna, dar cine a mai vazut doi oameni timizi sa-si spuna sentimentele, ei bine eu una le stiu pe ale mele, Oare tu le sti? Oare sti ce simt pentru tine , Oare imi auzi inima batand cand sunt langa tine?..Pentru ca eu clar o aud aproape dorind sa-mi  sara din piept.

5 comentarii:

  1. Eu zic ca trebuie sa lupti pentru el..Chiar daca acum te intrebi daca merita efortul.Nu risti,nu castigi.
    Ai putea incerca si tu varianta cu sageata :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da probabil ar merita sa incerc, metoda cu sageata suna bine, oare ar merge?..
      Oricum e greu sa fi indragostit.. hehe

      Ștergere
    2. Daca el este la fel de chior ca si cel de care sunt eu indragostita ,sincer nu cred ca nici macar o sageata ar merge =))

      Ștergere
  2. In curad o sa isi dea si el seama de sentimentele lui.
    Si poate ca simte acelasi lucru pe care il simti si tuu.
    Nu iti pierde speranta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar placea daca ar simti, sau daca macar as primi un raspuns sincer sentimentelor mele, e dureros sa fi in situatia care sunt, si ar fi usor daca macar respectivul sar gandi ca poate ma raneste, mersy de sfat :*

      Ștergere