joi, 27 septembrie 2012

So don't fall in love is just to much to lose

Zambeste, sa ai un zambet perfect, o tinuta eleganta si un mers perfect, hainele tale sa fie dragute si feminine, sa fi perfecta, pentru EL, sa zambesti, glumesti, sa fi bine, sa nu simti durere , pentru el. Iar apoi cand el dispare tu sa nu fi trista, sa continui viata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, iar Lui sa nui pese si sa nu scoata nici o vorba, pentru ca lui nui pasa, pentru ca el sa plictisit , iar tu ai devenit obiectul ala aruncat in capatul camerei  dupa ce teai saturat de el.
Stiti sentimentul asa-i? Sentimentul ala te omoara, iar tu strangi din dinti si mergi mai departe, iar apoi cand ajungi acasa plangi pana cand nu mai ai energie.
    Pierzi atata timp gandindu-te la el, atatea nopti  fara somn doar pentru ca el tia spus ceva frumos, tremuri la auzul glasului sau, si simti ca inima iti bate cu putere cand il zaresti, si pentru ce?Pentru ca apoi sa-ti compatimesti propriile sentimente, tot efortul care l-ai depus ca el sa te considere draguta, sentimente acumulate fara sa realizezi ca in curand nu va fi cale de intoarcere iar el devine cel mai important, persoana pe care o iubesti si pentru care respiri sa te ignore. Sa se prefaca ca tot ce-a fost intre voi nu a contat, pentru el tu esti invizibila iar tu trebuie sa accepti asta , pentru ca lui i se pare dramatica reactia ta. Si nu ai dreptul asta? Il iubesti iar lui nu-i pasa, sentimentele  tale valoreaza zero, si considera ca o perioada de invizibilitate e perfecta ca sa te vindeci. Iar tu cu ce ramai? Ramai cu aceleasi sentimente, momente, amintiri cu voi doi.
Iubirea nu se uita, iubirea nu se vindeca, o inima franta odata nu va mai fi niciodata la fel, asa ca nu ar fi mai bine sa inchizi ochii cand il vezi? Sa fi si tu in lumea ta plina de obiecte umblatoare?Sa nu simti nimic care nu este necesar?Deciziile grele nu se iau fara lacrimi, dar cand simti ca zi de zi te prabusesti din vina lui, din cauza frustrari care o simti si a sentimentelor, mai bine le ingropi si nu le lasi sa iasa la iveala, dragostea nu e totul, dar dragostea poate sa te faca sa-ti pierzi suflul, iar tu sa fi ca o scoica, candva plina de viata, acum dupa ce cruzimea valurilor a dat peste ea , ea sa ramana goala, pustie, fara viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu