vineri, 16 septembrie 2011

School X_X





 A inceput schoalaaaa Wooohoo... sau Not, prima zi pierdere de vreme in spatele sali de sport la tigara, reintalnirea cu ai mei colegi trasniti Bumtyyy... noi suntem clar doar ca in varianta de 11-f , copii cu minti pline de aventurile din vacanta povestite in graba inecate in fumul de tigara, mda.. doar noi, si restul fumatorilor, boboci.. mda ii adaug si pe ei in peisaj uhh si cativa arata al naibii de bine, ...=))) asa sa revenim, unde sunt sau erau bobocii poi in curtea scolii in careuri fiecare cu clasa lui, ce dragut.. asculta luungul discurs de deschidere in timp ce noi ne fumam plamanii aici, ce inteligent. Alte schimbari Bla Bla Bla .... uniforme, Oki de marti , alte randuri de Bla Bla Bla... si ne lasa dupa doua ore bune sa intram in clase.. Traiasca sfantul sfarsit de discurs de doua ore, :)))
Dupa intalnirea cu dirigul si cateva cuvinte  siropoase elevii adica noi suntem lasati sa plecam in voie sa profitam de ultimele ore de libertate.. ok.. dar unde, unii vor aici noi vrem acolo, unde oare, unde oareee.... ma rog am ales un local linistit unde sa putem sa mancam si ceva dulce, o cofetarie suna bine.Yumii...yup acolo am si mers la inceput cei drept:)), apoi am ales sa mergem la mac si asa am mai adunat lume adic pe respectiva de soramea si niste vechi cunostiinte din primul an de liceu.. :D buahahah se face ora opt si noi ne aflam in parc cu o mare punga de barfe si peripetii din timpul veri cum incepem un capat din ea se revarsa toata intro mare de cuvinte, daca am retinut macar un sfert din ea e minune.. still conteaza ca neam distrat:D Acum la o saptamana dupa ce a inceput scoala , o saptamana plina ca doar sunt baluri de organizat boboci de interogat si profi de suportat, plus net zero pana la sf saptamanii cea ce yeah it sucks :(.. continuam aventurile saptamana urmatoare . Ramaneti alaturi de noi ciussy.

4 comentarii:

  1. Heii!Un an cat mai plin de aventuri:*Succes in noul an scolar:D
    Pss:scuze ca am lasat comentariul atat de tarziu:))

    RăspundețiȘtergere
  2. scoala.. ce cacat :| stupiditate in floare. mai bine chiulesti decat sa'l vezi pe prosu x cum sta cu capul pe banca mort de somn.. sau pe doamna y cum face morala despre viata :-j. School sucks ;x

    RăspundețiȘtergere