joi, 3 octombrie 2013

Tiam dat un deget si mi-ai luat toata mana

...Mai nou totul pare a-si pierde logica, parca zilnic incalcam reguli nescrise de nimeni din simplul motiv ca poti sa le incalci.In ultima vreme am avut sentimentul ca nimic nu mai are sens, pana si prietenia si-a pierdut sensul intr-un fel, dar nu ma refer prietenia fata,fata sau baiat ,baiat , ci prietenia aia baiat fata, nu vorbesc despre relatii ci doar prietenie dusa la un alt nivel;adica prietenie dar cu unele beneficii.
      Desii nu am crezut vreodata ca voi pati fara voia mea un asemenea lucru, mi s-a intamplat,desii am jurat ca nu voi mai avea de-a face cu iubirea pentru un timp, stropul acela de adrenalina si paharele in plus si-au facut usor usor efectul. Nu mai era vorba de ratiune aici, si nici de sentimente, caci alea nu existau, in cazul meu , pur si simplu era euforia si momentul de vina.
    I kissed my best boy friend and I kind of liked it, era gresit, era chiar foarte gresit, si totusi nu parea gresit deloc. Au trecut aproape trei luni de cand m-am despartit de iubirea vieti mele, filosofic vorbind, si duceam probabil dorul unei atingeri calde, de caldura emanata de corpul uman in contact cu un alt corp, duceam dorul buzelor calde pe pieleami rece, sau poate doar iluzia iubirii, ...a sentimentelor, duceam dorul poate, imi era dor , de acel joc al buzelor , de acele atingeri si imbratisari fierbinti, stiam cine e partenerul meu , stiam relatia dintre noi si totusi nu am refuzat nimic.
    De la prima atingere brusca pana la ultimul sarut, le-am vrut, ravneam dupa ele, vroiam sa sterg vechiul gust de pe buze , piele, vroiam sa simt altceva , si am simtit, insa cu un pret, m-am jucat cu sentimentele altei persoane, a uneia care imi era aproapiata, iar asta e ciudat .insa trecand deja o saptamana de la intamplare am constatat faptul ca prietenul meu era ok...asa ca, e ciudat ca desii sa intamplat ce sa intamplat, sa nu ne simtim ciudat unul in preajma celuilalt? Ei bine nu regretam niciunul nimic, ba chiar ne-a placut, totusi , a fost gresit dupa criteriile normale ale prieteniei, insa daca totul e lipsit de sens mai nou de ce sa nu lasam totul sa fie fara sens?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu